Kursisternes erfaringer

fra audio-kurset om Network Marketing
Klik her for at se flere videoer med kursistenes erfaringer.
Mehdi Mehdi Zarrehparvar, Farum:

Jeg har lavet Network Marketing gennem en årrække – på flere forskellige måder. Før jeg deltog i kurset jagtede jeg kunder og distributører. Det virkede – i en kortvarig periode. Folk købte produkter, men fortsatte ikke. Min forretning blev større, men faldt så sammen. Det skete flere gange for mig. Jeg oplevede aldrig at det, vi fra begyndelsen var blevet lovet om at kunne trække sig tilbage og forretningen ville køre af sig selv. Kurset har vist mig en anden måde at gøre tingene på. Jeg oplever allerede en større stabilitet i min forretning og at folk er mere interesserede.
Det har været en lettelse ikke at skulle proppe noget ned i halsen på folk. Det er meget mere naturligt for mig at drive min Network Marketing forretning på denne nye måde.
Kurset har virkelig været en øjenåbner for mig.René Larsen René Larsen, Solrød Strand:

Jeg har gennemhørt Mikael Hoffmanns audiokursus om network marketing flere gange, for at få det hele med. Det er et rigtig godt kursus for mennesker, der går rundt med en ide, om at det ville være rigtig rart, hvis man kunne forøge sin nuværende indkomst, eller gøre sig uafhængig af det job og den indkomst man har. Mikaels kursus der tager afsæt i ”det nye paradigme”, bibringer én troen på at det på en enkel måde er muligt at starte op med network marketing i sin fritid, og stille og roligt skabe sig en passiv indkomst, der er mere eller mindre uafhængig at ens egen arbejdsindsats. Jeg kan kun anbefale kurset til alle der står tøvende overfor begrebet network marketing, eller som går med en lille drøm om at tjene penge ”på en anden måde”.

René LarsenOle Buch Ole Buch, Århus:

Det var en fornøjelse at lytte til dit audiokursus, Mikael. Og du skal have ros for, at du har ulejliget dig med at sammenfatte din egen erfaring på en sådan måde, at andre kan få gavn og glæde af den.
Den er behagelig at lytte til og den er konstruktivt opbygget. Det at der er deltagere med gør den meget levende, og deres reaktioner verificerer samtidigt dine udsagn.
Du gør op med vanetænkning og gammel lærdom omkring Network Marketing, NM, og du gør det ved anvendelsen af den stærkeste motivationskraft i os mennesker, nemlig forestillingsevnen. Du lærer lytteren, at de kan nå deres mål, hvis de kan forestille sig det. Og du lærer lytteren, at han kan gøre andre interesserede i produkter eller forretning ved at arbejde med deres forestillinger. Blot med disse værktøjer vil NM-folk kunne komme langt.
Kombinationen af en overskuelig opbygning, deltagernes hjemmearbejde og medvirken i kurset gør audiokurset fantastisk anvendeligt og lige til at bruge. Jeg føler mig overbevist om, at man vil kunne starte og komme langt i opbygningen af sin NM-forretning ved at følge anvisningerne i dette kursus. Godt gået, Mikael!Dorthe Ludvigsen Dorthe Ludvigsen, Gørlev:

Kære Mikael,
Du skal have stor ros med søsætning af dit nye audiokursus. Der er et nemt og meget lærerigt kursus.

Det er fint, at du deler din succes og erfaring ud. Vi ved jo, at det virker hos dig. Og så er det jo dejligt, at andre kan få glæde af det.

Audioen er god, overskuelig og meget konstruktiv. Og det opløftende i kurset er, at man jo i bund og grund bare skal være sig selv og bevare troen på sig selv.
Mit formål med at starte kurset, har været at se NM fra en ny og anderledes vinkel. Og jeg må sige, at kurset har indfriet mine forventninger.
Mine forestillinger om NM er ændret dramatisk og jeg har fået nogle brugbare værktøjer, jeg vil bruge fremover.

Tillykke med kurset
Dorthe LudvigsenJørgen Risum Jørgen Risum, Vedbæk:

Klik her for at lytte til Jørgen i 2 minutter.

Om inspiration og informationer

Om at høre om Network Marketing uden at vide noget som helst i forvejen.

Om at bruge færdighederne fra Det Nye Paradigme i andre brancher end Network Marketing.Dorte Jørk-Ramberg Dorte Jørck-Ramberg, Vedbæk:

Klik her for at lytte til Dorte i 2 minutter.

Om at finde en model for at få en passiv indtægt.

Om at få en større bevidsthed om hvad Network Marketing er.

Om at få et overblik over de aspekter, man skal tage sig af.

Om at det er en nem og god og rar måde at tjene sine penge på.Annette Køster Annette Køster, Vedbæk:

Klik her for at lytte til Annette i 1½ minut.

Om at være fokuseret og have et mål.

Om hvad man vil bruge de penge, man tjener, til.

Om en AHA-oplevelse.

Om at kurset giver et godt klart overblik over hvad Network Marketing er.Jørgen Christian Andersen Jørgen Christian Andersen, Guatemala:

Jeg kan klart anbefale kurset. Det er uden tvivl det bedste på det danske marked der fortæller hvordan du kommer i gang med din network marketing forretning.

www.exceptionallife.dk
Klaus Hansen, Sorø:

Mikael Hoffmanns bog Frihed-med residual indkomst samt audio kurset hvordan får du MLM til at virke for dig vil jeg på det varmeste anbefale til andre fordi det har betydet rigtig meget for mig.

Inden jeg for ca.10 mdr. siden første gang læste bogen Frihed- med residual indkomst var jeg meget i vildrede. Vi havde gennem flere år tjente for lidt i familien og den ubalance som det medførte samt den måde vi var blevet præsenteret for MLM muligheden på, gjorde at det ikke føltes helt rigtig, at begynde at investere Tid, kræfter og penge i at opbygge en MLM forretning.

Bogen og audio kurset fik mig imidlertid til at se MLM forretningen i et helt andet lys. Jeg forstod nu hvor meget MLM handler om personlig udvikling og vigtigheden af at have balance i sit eget liv før man kan få succes med at lede andre til at nå deres mål indenfor MLM. Gennem de seneste 10 mdr. har vi i min familie fået en langt mere ligelig fordeling af arbejdsopgaverne og en indtægts forøgelse på 8-10.000 kr. pr. måned hvilket har betydet, at der er harmoni, balance og økonomisk overskud også sidst på måneden og nu er vi som familie klar til sammen at hjælpes at med at opbygge en MLM forretning. Før var vi i en situation hvor vi troede vi skulle have en hurtig succes, som kunne rette op på vores økonomiske ubalance, hvilket meget nemt kunne have gjort det hele meget værre. Nu kan vi derimod realisere vores MLM drømme på en måde som passer os og hvor vi ved at hjælpe og motivere hinanden og andre kan opbygge en solid forretning som kan byde på rigtig mange gode, spænende og lærerige oplevelser for os alle. Jeg er idag ikke i tvivl om at hverken min familie,jeg eller vores planer med vores MLM forretning havde været det sted det er idag, uden denne bog og audio så jeg giver med stor glæde begge dele mine varmeste anbefalinger.