Paradigmeskiftet!

På engelsk / In English

Bookmark and Share
NB! Ny bog om MLM og A-HR. Klik på www.frihed-medresidualindkomst.dk

www.YouTube.com/frihed123 kan du se en video på 7½ minut om hvad bogen "Frihed – med residual indkomst" handler om.Det Nye Paradigme i A-HR-markedsføring
(A-HR står for Anbefaling, Henvisning og Reference. En menneskelig ressource. En måde at markedsføre produkter på, som har været fremme i mere end 60 år på forskellige måder.)


Hvem ER Det Nye Paradigme for:
Hvem er Det Nye Paradigme IKKE for:


Kort forklaring på hvad A-HR går ud på:

A-HR er en distributionsform for produkter og serviceydelser.

De fleste kender den konventionelle måde: Producent - Grossist - Mellemhandlere - Detailforhandler - Kunde.
I dette forløb oplever vi fordyrende mellemled, samt store markedsføringsudgifter i bestræbelserne på at gøre kunderne opmærksom på produktets eksistens.

Til forskel fra ovenstående, har vi i A-HR kun: Producenten - (Distributøren) - Kunden.

Ingen reklameudgifter, idet det er distributørens personlige anbefaling, der "sælger" produktet. For dette arbejde, og for at hjælpe andre med at få succes med at distribuere produktet, tjener distributøren en provision, som producenten udbetaler. Denne provision afhænger af hvor meget der bliver omsat.

A-HR har som grundide eksisteret lige så længe folk har anbefalet noget, de kunne lide og holdt af, til deres venner og bekendte, det vil sige i tusindvis af år.
Som organiseret forretningsform er A-HR mere end 60 år gammel.

Nyhed!
Audio-kursus i hvordan du får Network Marketing til at virke for dig - og har det fantastisk godt med at gøre det!

Klik her for at læse og høre mere.
Varer solgt gennem A-HR har de sidste mange år oplevet en forøgelse i omsætning på cirka 10% om året. Flere og flere forskellige firmaer tilbyder deres produkter og serviceydelser via denne form for distribution.

Til forskel fra en "almindelig" sælger eller selvstændig forretning har distributøren i A-HR intet varelager, ingen udviklingsomkostninger, ingen lønninger at betale, ingen lokaleomkostninger, ingen reklameudgifter og ingen faste arbejdstider.

Producenten har ansvaret for at udvikle og producere varen, samt at levere den direkte til kunden, plus selvfølgelig at udbetale provision til distributørerne, der har anbefalet produktet.

Kunden kan med lethed bestille varerne direkte på Internettet og få leveret på hjem-adressen.

A-HR er på mange måder fremtidens økonomi. Det er en anden og lettere måde at tjene sine penge på.Føler du dig frustreret over at din selvstændige virksomhed ikke kører tilfredsstillende?

Mikael Hoffmann Læs her om de mulige årsager til at det ikke kører for dig, og hvordan det kan gøres både lettere og sjovere.

Mit navn er Mikael Hoffmann, og jeg vil gerne fortælle dig om mine personlige erfaringer på denne hjemmeside.

Klik på menuerne til venstre for at læse mere om Det Nye Paradigme, Det Gamle Paradigme, og hvad du kan foretage dig for at ændre din tilværelse radikalt til det bedre.
Definitionen på ordet Paradigme

Paradigme betyder at forskere, videnskabsfolk og almindelige mennesker besidder en kollektiv opfattelse af virkeligheden - og at denne udgør den pågældende tids dominerende virkelighedsopfattelse.

Det Nye Paradigme i vores forretning betyder, at der er en ny måde at anskue tingene på. At det ikke behøver at være besværligt og hårdt, men derimod kan være let og sjovt.