Lev dit liv efter dine EGNE regler!


På engelsk / In English

Åbent brev til unge mennesker i dag!

af Mikael Hoffmann

Da jeg voksede op som teenager var livet for mig en kamp. Jeg have en god barndom, men da jeg blev ældre, følte jeg at jeg hele tiden skulle navigere gennem oprørte farvande. Jeg kæmpede med at skulle finde ud af meningen med begivenheder og hændelser, der så ud som forhindringer på min vej i livet.

Jeg har begået næsten alle de fejl et menneske kan begå.
Det gælder både i mine valg af dele af min karriere, i mange af mine finansielle dispositioner og i valg af nogle af mine venner. Jeg ville ønske at mit liv havde været lettere mens jeg voksede op, men jeg fortryder intet af hvad jeg har gjort. Hvorfor skulle jeg også det? Al den modgang jeg har haft har formet mig til den jeg er i dag, og jeg er rigtigt glad for mig selv og for det liv jeg har nu.

Egentlig er det interessant at jeg har været i stand til at hele mine egne smerter, ved at hjælpe andre som har stået overfor de samme udfordringer som jeg gjorde, og dette har været rigtigt givende for mig på mange måder.

Jeg har været i stand til at se på min barndom og ungdom og få orden på nogen ting, som overhovedet ikke gav nogen mening for mig, da jeg var yngre.
Jeg har også fået værdifulde indsigter fra andre mennesker, som (sammen med mine egne erfaringer) har gjort det endnu bedre og lettere for mig at hjælpe andre.
Der er også den kolossale følelse af behovsopfyldelse som jeg får fra at være i stand til at hjælpe andre mennesker med at leve et bedre liv.

For unge mennesker, som vokser op i denne evigt-foranderlige verden, har jeg tre forslag til at leve et bedre liv, et mere gunstigt og velstående liv, og et mere tilfredsstillende liv.

Først og fremmest foreslår jeg at unge mennesker finder en mentor / rådgiver / coach, der kan hjælpe dem med at foretage bedre og hurtigere beslutninger. Hvis jeg havde gjort dette som teenager, så ville jeg have været endnu mere modig, mere eventyrlysten og mere direkte i min måde at opnå hvad jeg virkelig ønskede.

Dernæst, for en teenager, ville jeg kraftigt anbefale at udforske ideen om at blive selvstændig. At have din egen forretning - en forretning som du virkelig nyder - kan gøre dig økonomisk uafhængig, og bedst af alt: Der er ingen der skal fortælle dig hvad du skal gøre eller hvornår du skal gøre det eller sammen med hvem du skal gøre det.
Du bestemmer selv!

Jeg er i den situation nu, og hvis jeg havde vidst hvor let det var og hvor sjovt det var, ville jeg ganske bestemt have startet meget tidligere.

Det skal bare gøres rigtigt!

Der er mange ting som du kan gøre for at starte og køre din egen forretning, og det kan godt være at det ikke er så tydeligt for en teenager eller ung person. Dette er endnu et område hvor en coach eller mentor kan hjælpe.

For det tredje ville jeg foreslå dig som ungt menneske at du skal være betydelig mere ligeglade med hvad andre mennesker tænker om dig. Det holder dig nemlig tilbage fra at træffe dristige valg, og i virkeligheden er dét, som de andre tænker om dig, uden nogen som helst konsekvenser i det store regnskab.
I forhold til mine venner var jeg tidligere "den ensomme rytter", men selv som sådan optog det mig stadig hvad andre mente om mig.
Sådan er det ikke mere.
Hvordan jeg lever og hvad jeg gør vil altid være mit eget valg, og jeg nyder virkelig at leve mit liv i henhold til mine egne regler.

"Der er kun een sand succes.
At være i stand til at leve dit liv på din egen måde."
– Christopher Morley


Læs ovenstående - samt andre tilsvarende artikler - på www.theauthormaddywebster.com


Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann
Helse- og Business-Coach, Mentor og Psykoterapeut

www.MikaelHoffmann.dk