Paul Zane Pilzer

www.paulzanepilzer.com

Klik her for at læse om "Den næste billion" og "De næste 10 millioner millionærer".

Paul Zane Pilzer er finansgeni og ekspert i økonomiske samfundstendenser. Han var millionær inden han fyldte 26 år og havde tjent 10 millioner dollars inden han var 30. Da han var 22 år tog han en MBA, og som 24-årig blev han professor på New York University, hvor han har undervist i 20 år.

Han har startet adskillige forretninger indenfor software, undervisning og finansielle hjælpetjenester.

Han har rådgivet to siddende præsidenter om økonomi og udgivet flere bøger blandt andre ”Other people's money”, ”Unlimited wealth”, samt ”God wants you to be rich” om hvordan enhver kan opleve materiel og spirituel overflod i verden.

I 2004 udråbte ”New York Times” ham til at være Wellness Guru pga hans research i helse-branchen.

Hans bøger "The Next Trillion" og ”The wellness revolution” forklarer hvordan helse-industrien, som stadig er i sin vorden, vil få en omsætning på en billion dollars i 2010.

I dag anses professor Paul Zane Pilzer for at være en af verdens dygtigste forskere, trend-forudsigere og økonomiske eksperter i verden.

I hans seneste bog ”The next millionaires” forklarer han hvorfor vi kommer til at se en millionær-eksplosion i løbet af de næste 10 år. At der alene i USA vil komme 10 millioner nye millionærer, men også rigtigt mange i resten af verden.


Klik på linkene herunder for at læse hans egene bemærkninger om hans bøger

Den næste billion

De næste 10 millioner millionærer